המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת גדולה (להכין בפעמיים אם הכמות גדולה) לשים שמן ושום ולחמם מעט.
לתבל ב- מלח ופלפל לערבב.
לשפוך פירורי לחם והמשיך לערבב על אש קטנה, שלא ישרף, ולהניח מעל את פרחי הברוקולי.
לערבב בעדינות , עד שסופג טעמים ולהוריד מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0