המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה שעל גבי השקית.
מעבירים הקוסקוס לתוך קערה, מוסיפים את הסוכר ואת החמאה המומסת ומערבבים היטב.
מעבירים את הקוסקוס למסננת קוסקוס ומתחילים באידוי רגיל של הקוסקוס למשך עשרים דקות ללא מכסה, הגרגרים יהיו מפוררים היטב אחד אחד.
מערבבים את הקוסקוס עם הצימוקים ומפזרים מעל את השקדים הקלויים,
מגישים עם שמנת חמוצה או קרם פרש ומפזרים מעל אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0