המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להפשיר את הבשר, ולהשרות לפחות לילה בתבלינים.
לבשל את הנתח בסיר שבו טיגנו בצל ושום. להוסיף כוס מים ולבשל 120 דקות.
לפרוס לאחר שהתקרר.
להכין רוטב: לטגן בצל ושום ולהוסיף את שאר חומרי רוטב.
לאפות את פרוסות הבשר ברוטב בחום בינוני במשך עוד 60 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0