המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל במחבת או סיר עם מעט שמן , להוסיף את המים ואת כל התבלינים ולערבב.
להוסיף את הבשר, לערבב עד ספיגת כל הטעמים, אם יבש מדי להוסיף עוד קצת מים ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן לאכילה, כ-10 דקות.
להסיר מהאש -להניח לזה שיצטנן מעט.
בסיר נוסף מבשלים את התפוחי האדמה עד שהם רכים ומוכנים למעיכה, מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומועכים אותם בכך שיצא פירה.
לוקחים קעריות אישיות בינוניות, (רצוי שקופות), ממלאים חצי קערית בבשר טחון ובחצי השני את הפירה כך שתיווצר שכבה של בשר ועליה שכבה של פירה.
על הפירה מפזרים פירורי לחם ומעליהם מזלפים שמן זית.
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 10-15 דקות עד שפירורי הלחם משחימים, מוציאים מהתנור ומגישים עם כפית או כף.
ניתן להכין יום לפני ולשים בתנור 10 דקות לפני שאוכלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0