לבשר:
בסיר סוטאז' רחב יוצקים שמן זית וצורבים את הבשר. מוסיפים בצלים ומטגנים במשך חמש דקות. מוסיפים רוטב ברביקיו, מלח ופלפל שחור גרוס ומים רותחים. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מכסים את הסיר ומבשלים 3 שעות ועד שהבשר רך לחלוטין. כשהבשר רך מסננים מהנוזל ומפוררים את הבשר בידיים. את הבצלים קוצצים הכי דק ומוסיפים לבשר. את הנוזל שנשאר אפשר להעלות על הגז ולצמצם עד לדרגת סירופ ולצקת על הבשר.
כשיש בשר מפורק מוסיפים עוד 1/4 כוס רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.
שלב 2
30 דקות
לבאן:
בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, שמרים, סוכר, חומץ, מלח, שמן ומים, עם וו לישה. מרגע שהמצרכים מתאחדים לבצק לשים עוד 10 דקות במהירות איטית.
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר. לשים שתי דקות ידנית ומעבירים לקערה משומנת להתפחה של שעה.
לאחר שעה מוציאים את האוויר מהבצק ומחלקים לכדורים במשקל 50 גרם (כדור פינג פונג). אפשר לאדות את הכדורים לקבלת לחמנייה עגולה וניתן לרדד את הבצק בעזרת מערוך ואז לקפל אותו כמו פאקמן (תראו הדגמה בסרטון) לקבלת לחמניות כיס. מניחים נייר אפייה בתחתית הלחמנייה ובמרכזה ואז מקפלים את הבצק.
בסיר אידוי ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מניחים על רשת האידוי את הלחמניות ומאדים 8 דקות בחום לא גבוה, זה קריטי לצבע של הלחמנייה. חום גבוה מדי יצבע את הלחמניות בחום מעצבן:)
שלב 3
2 דקות
לממרח:
מערבבים מיונז ורוטב צ'ילי.
שלב 4
2 דקות
הרכבה:
לוקחים לחמנייה ומורחים בתוך מיונז צ'ילי. מניחים עלה חסה (לא חובה) ועליו את הבשר הרך, החם והכה טעים. סוגרים את הלחמנייה ונותנים ביס של העולמות.
שלב 1
מתוך
4
לבשר:
בסיר סוטאז' רחב יוצקים שמן זית וצורבים את הבשר. מוסיפים בצלים ומטגנים במשך חמש דקות. מוסיפים רוטב ברביקיו, מלח ופלפל שחור גרוס ומים רותחים. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מכסים את הסיר ומבשלים 3 שעות ועד שהבשר רך לחלוטין. כשהבשר רך מסננים מהנוזל ומפוררים את הבשר בידיים. את הבצלים קוצצים הכי דק ומוסיפים לבשר. את הנוזל שנשאר אפשר להעלות על הגז ולצמצם עד לדרגת סירופ ולצקת על הבשר.
כשיש בשר מפורק מוסיפים עוד 1/4 כוס רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.
שלב 2
מתוך
4
לבאן:
בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, שמרים, סוכר, חומץ, מלח, שמן ומים, עם וו לישה. מרגע שהמצרכים מתאחדים לבצק לשים עוד 10 דקות במהירות איטית.
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר. לשים שתי דקות ידנית ומעבירים לקערה משומנת להתפחה של שעה.
לאחר שעה מוציאים את האוויר מהבצק ומחלקים לכדורים במשקל 50 גרם (כדור פינג פונג). אפשר לאדות את הכדורים לקבלת לחמנייה עגולה וניתן לרדד את הבצק בעזרת מערוך ואז לקפל אותו כמו פאקמן (תראו הדגמה בסרטון) לקבלת לחמניות כיס. מניחים נייר אפייה בתחתית הלחמנייה ובמרכזה ואז מקפלים את הבצק.
בסיר אידוי ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מניחים על רשת האידוי את הלחמניות ומאדים 8 דקות בחום לא גבוה, זה קריטי לצבע של הלחמנייה. חום גבוה מדי יצבע את הלחמניות בחום מעצבן:)
שלב 3
מתוך
4
לממרח:
מערבבים מיונז ורוטב צ'ילי.
שלב 4
מתוך
4
הרכבה:
לוקחים לחמנייה ומורחים בתוך מיונז צ'ילי. מניחים עלה חסה (לא חובה) ועליו את הבשר הרך, החם והכה טעים. סוגרים את הלחמנייה ונותנים ביס של העולמות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2