מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, ומוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות והגמבה ומטגנים מעט תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את שאר הירקות, מכסים את הסיר, ומבשלים 1/2 שעה בערך.
שלב 3
0 דקות
מורידים מהאש, מפזרים את הירקות בתבנית אפייה.
שלב 4
2 דקות
מחממים שמן במחבת, טובלים את פרוסות הבשר בקמח, ומטגנים עד להשחמה קלה משני הצדדים, 2 דקות בערך.
שלב 5
0 דקות
מניחים את הפרוסות בשר על מצע הירקות, ומכסים את התבנית בנייר כסף.
שלב 6
45 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות, מסירים את נייר הכסף, וממשיכים לאפות כעשרים דקות נוספות עד להשחמה קלה (מי שלא אוהב שחום אפשר להשאיר את הנייר).
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, ומוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות והגמבה ומטגנים מעט תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את שאר הירקות, מכסים את הסיר, ומבשלים 1/2 שעה בערך.
שלב 3
מתוך
6
מורידים מהאש, מפזרים את הירקות בתבנית אפייה.
שלב 4
מתוך
6
מחממים שמן במחבת, טובלים את פרוסות הבשר בקמח, ומטגנים עד להשחמה קלה משני הצדדים, 2 דקות בערך.
שלב 5
מתוך
6
מניחים את הפרוסות בשר על מצע הירקות, ומכסים את התבנית בנייר כסף.
שלב 6
מתוך
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות, מסירים את נייר הכסף, וממשיכים לאפות כעשרים דקות נוספות עד להשחמה קלה (מי שלא אוהב שחום אפשר להשאיר את הנייר).
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0