המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את רוטב הפטריות בצלים עם גבינת הריקוטה והגאודה.
פורסים את בצק העלים וחותכים לצורה עגולה וגדולה ככל האפשר.
שמים במרכז את המלית ומעל את פטריות השימאג'י ואת הבצל.
מקפלים מסביב, ולא עד המרכז, רק ליצירת שוליים.
מערבבים 1 חלמון ביצה טרוף עם 1 כף חלב (ניתן לטבען בכפית סילאן טרו, עם כף משקה טבעוני).
מברישים ומפזרים מעל המאפה ענפי תימין.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 35 דקות ב-180 מעלות עד להשחמה.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1