המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבצק: בקערת מיקסר מניחים את קמח השמרים ומוסיפים את כל חומרי הבצק למעט המלח. מוסיפים את המלח לאחר 10 דקות של לישה.
להניח עוד שתי דקות. מניחים את הבצק בקערה משומנת מכוסה להתפחה, עד שהבצק מכפל את נפחו - כשעה.
להכנת מילוי הגבינה: מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים. שומרים במקרר.
מרדדים את הבצק למלבן בעובי של חצי ס"מ על משטח מקומח. חותכים לריבועים שווים בגודל של כעשרה ס"מ.
מניחים באמצע כל ריבוע כף גדושה מהמלית ומקפלים פינות נגדיות זה על זה לצורת מעטפת.
מניחים להתפחה את הגביניות. מברישים בביצה הטרופה.
אופים בחום של 180 מעלות, כ-20 דקות. להניח לצינון ולבזוק אבקת אפייה לאחר שהתקררו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0