מניחים בקערת מערבל את מרכיבי הקרמבל ומערבלים רק עד לקבלת פירורים.
שלב 3
25 דקות
מעבירים לתבנית את הפירורים, מפוררים עם הידיים לפירורים קטנים ואופים כ-25 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים מהתנור, מצננים ושומרים בקופסא אטומה.
שלב 5
15 דקות
חותכים את התותים לקוביות, מניחים בקערה ומוסיפים את הסוכר. מערבבים בעדינות ומניחים בצד לכ-15 דקות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הלימון, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ומערבבים בעדינות.
שלב 7
0 דקות
הרכבת המנה: מניחים בכל כוס 2 כפות של תותים עם 2 כפות מהסירופ שנותר בקערה, מפזרים מעל 2 כפות קרמבל, מניחים כדור גלידה ומפזרים שוב מעט קרמבל. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
מניחים בקערת מערבל את מרכיבי הקרמבל ומערבלים רק עד לקבלת פירורים.
שלב 3
מתוך
7
מעבירים לתבנית את הפירורים, מפוררים עם הידיים לפירורים קטנים ואופים כ-25 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מוציאים מהתנור, מצננים ושומרים בקופסא אטומה.
שלב 5
מתוך
7
חותכים את התותים לקוביות, מניחים בקערה ומוסיפים את הסוכר. מערבבים בעדינות ומניחים בצד לכ-15 דקות.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים את הלימון, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ומערבבים בעדינות.
שלב 7
מתוך
7
הרכבת המנה: מניחים בכל כוס 2 כפות של תותים עם 2 כפות מהסירופ שנותר בקערה, מפזרים מעל 2 כפות קרמבל, מניחים כדור גלידה ומפזרים שוב מעט קרמבל. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0