המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את האבוקדו, מגלענים ומועכים במזלג (לא במעבד מזון!) למחית עם גושים. מערבבים פנימה מיץ לימון.
קוצצים את הבצל ופלפל חריף (עדיף להשתמש בבצל סגול ופלפל אדום בגלל הצבע) דק-דק ומוסיפים. מתבלים בכוסברה, מלח ופלפל.
מתקבל סלט לכ-20 כפות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0