המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את שן השום, העגבניות, הפלפל והבצל ושמים בקערה ביחד.
מסירים את הקליפה והגרעין מהאבוקדו וחותכים אותו לקוביות קטנות, מוסיפים אותם לקערה עם שאר המרכיבים.
מערבבים היטב סוחטים פנימה את הלימון השלם, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים במקרר לפחות ל-30 דקות, ואז מגישים עם חטיפים, קרקרים, יחד עם סלטים אחרים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0