המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממליחים ומפלפלים את מנות הפרגית, ומטגנים קלות משני הצדדים במחבת עם מעט שמן. מוציאים, מקררים וחותכים לקוביות קטנות.
מטגנים בסיר את הבצלים עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות, מטגנים קלות ומוסיפים את הפרגיות המטוגנות והבצל הירוק.
מוסיפים אבקת מרק בטעם עוף מהולה בכוס מים רותחים, ואת שאר התבלינים. מבשלים במשך כ-30 דקות.
טועמים ומתקנים תיבול. מסירים מהאש ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0