שמים בסיר את רסק העגבניות, השמן, פלפל שחור ומלח. מוסיפים שתי כוסות מים, מרתיחים את התבשיל ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל בערך 75 דקות. עד שלא נותרו נוזלים בסיר.
שלב 1
מתוך
4
מרוקנים את הפנים של הגזר.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים את כל החומרים התערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
4
ממלאים את הגזרים ומסדרים בסיר רחב בשורות צפוף.
שלב 4
מתוך
4
שמים בסיר את רסק העגבניות, השמן, פלפל שחור ומלח. מוסיפים שתי כוסות מים, מרתיחים את התבשיל ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל בערך 75 דקות. עד שלא נותרו נוזלים בסיר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0