המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקערה גדולה מפוררים את המצות ומוסיפים את יתר החומרים היבשים. מערבבים הכל יחד בכף ולאחר מכן מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך.
לוקחים כמות של בצק על כל כף היד ומורחים את המרגרינה במשיכה אחת על כל הבצק, לוקחים את הקצה הימני והשמאלי וסוגרים את הבצק ומניחים בתוך סיר של גחנון משוח במרגרינה.
כך עושים לכל כמות הבצק, ומבשלים על אש הכי קטנה לילה שלם.ובהצלחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0