לקערה גדולה מפוררים את המצות ומוסיפים את יתר החומרים היבשים. מערבבים הכל יחד בכף ולאחר מכן מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך.
שלב 2
0 דקות
לוקחים כמות של בצק על כל כף היד ומורחים את המרגרינה במשיכה אחת על כל הבצק, לוקחים את הקצה הימני והשמאלי וסוגרים את הבצק ומניחים בתוך סיר של גחנון משוח במרגרינה.
שלב 3
0 דקות
כך עושים לכל כמות הבצק, ומבשלים על אש הכי קטנה לילה שלם.ובהצלחה.
שלב 1
מתוך
3
לקערה גדולה מפוררים את המצות ומוסיפים את יתר החומרים היבשים. מערבבים הכל יחד בכף ולאחר מכן מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך.
שלב 2
מתוך
3
לוקחים כמות של בצק על כל כף היד ומורחים את המרגרינה במשיכה אחת על כל הבצק, לוקחים את הקצה הימני והשמאלי וסוגרים את הבצק ומניחים בתוך סיר של גחנון משוח במרגרינה.
שלב 3
מתוך
3
כך עושים לכל כמות הבצק, ומבשלים על אש הכי קטנה לילה שלם.ובהצלחה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0