המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את העדשים יחד עם החומוס, הבורגול והבצל הקצוץ לרבועים כ- 30-35 דק' במים, יש להקפיד על כמות מים כך שתאפשר לתבשיל להיות נוזלי כמרק.
מערבבים בקערה את שמן הזית עם הבצל הטחון והתבלינים ומוסיפים לתבשיל לאחר כ-30 דק'.
נותנים לאוכל לרתוח ביחד כ- 5 -10 דק' ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0