המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים חוץ מהקצפת, סוכר וניל וביצים.
מכניסים את התערובת לתנור חם למשך 10 דקות ומערבבים מידי פעם תוך כדי אפיה.
כעת, מקציפים קצפת, כאשר היא מתייצבת מוסיפים את הביצים והסוכר וניל ומקציפים לתערובת אחידה ויציבה.
לאחר שתערובת העוגיות מתקררת מוסיפים אותה לגלידה ומערבבים היטב הכול יחד. מקפיאים בתבניות או כלי איחסון אחרים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0