המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את הפטריות למעבד מזון וקוצצים. מוציאים ומכניסים בצל בינוני קלוף למעבד המזון וקוצצים גם אותו.
מחממים מחבת ובוזקים שמן זית. מטגנים את הבצל הקצוץ ומוסיפים את הפטריות. לתבל תוך כדי טיגון במלח, פלפל שחור וקצת אבקת מרק עוף אסם.
בצלוחית קטנה שמים את כל חומרי התערובת להברשה ומערבבים היטב באמצעות מברשת סיליקון או כל מברשת מזון.
פורסים חזה עוף על משטח העבודה, מברישים את הצד הפנימי בתערובת ועליה יוצקים מעט מן המלית. משטחים את המלית עם האצבעות ומגלגלים את חזה העוף.
מניחים בצד כאשר הפתח כלפי מטה. חוזרים על הפעולות עם כל פרוסות החזה.
מחממים סיר רחב עם מכסה (סיר דגים) ויוצקים שמן זית. קולפים את הבצל הגדול וחותכים לרצועות גסות. מפזרים את רצועות הבצל בסיר עם השמן ומטגנים קלות.
בזהירות מניחים את גלילות חזה העוף בסיר, כאשר שומרים שהפתח יישאר כלפי מטה. מברישים גם את החלק החיצוני של הגלילות, בתערובת שהכנו קודם בצלוחית.
מוזגים את הבירה השחורה לתוך הסיר וזורים למעלה את הצימוקים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0