המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ההכנה: מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב לקצפת יציבה.
מוסיפים לקרם את הדבש ומערבבים עד לתערובת אחידה.
בעזרת שקית זילוף, ממלאים את הגליליות בקרם הדבש, מסדרים על מגש ומעטרים בדובדבנים או כל פרי אחר שאוהבים. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0