המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב יחד את כל מרכיבי הקרם ולשמור במקרר 30 דקות.
להעביר את הקרם לשקית זילוף ולמקם עם צנטר משומן ולמלא את הגליליות בקרם (ניתן למלא גם ללא צנטר).
לייצב במקרר 120 דקות להגיש. *ניתן להכין עם גליליות בטעם שוקו ובמקום תפוז מגורר לימון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0