המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורשים על משטח עבודה רדיד אלומיניום בגודל 35X55 ס"מ, כשהצד הבוהק כלפי מעלה ומניחים את גלילת הבשר במרכז.
מערבבים בקערית את שאר החומרים ומורחים את העיסה על גלילת הבשר לאורכה ובצדדים.
סוגרים את רדיד האלומיניום סביב הגלילה, אך מקפידים שלא יהיה צמוד לבשר, כדי שיהיה מקום לנוזלים שיופרשו באפייה. מעבירים לכלי חסין אש.
אופים את הגלילה כ- 90 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהבשר מתרכך.
פותחים את רדיד האלומיניום ואופים כ- 30 דקות נוספות להשחמה אחידה.
מגישים חם עם הרוטב שנוצר במהלך האפייה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0