להקציף שמנת מתוקה + סוכר לקצפת חזקה, להוסיף בעדינות גביע שמנת חמוצה ולצקת על הרולדה, לקשט בפרי ו/או אגוזים.
ניתן להמיר את האוכמניות בחמוציות או כל פרי או אגוז אחר אהוב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
להקציף שמנת מתוקה + סוכר לקצפת חזקה, להוסיף בעדינות גביע שמנת חמוצה ולצקת על הרולדה, לקשט בפרי ו/או אגוזים.
ניתן להמיר את האוכמניות בחמוציות או כל פרי או אגוז אחר אהוב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0