המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף שמנת מתוקה + סוכר + גבינת מסקרפונה לקצפת יציבה.
למרוח את המלית על הרולדה לפזר את הפרי/ אגוזים ולגלגל בעדינות ובזהירות.
להקציף חלבונים + סוכר לקצף יציב, להוסיף את יתר החומרים בתנועות קיפול.
לצקת על תבנית 40*40 (תבנית התנור המקורית) מרופדת בנייר אלומיניום משומן היטב. (מומלץ ספריי שמן).
לאפות כ-15 דקות בלבד ולגלגל מיד בתום האפייה.
להקציף שמנת מתוקה + סוכר לקצפת חזקה, להוסיף בעדינות גביע שמנת חמוצה ולצקת על הרולדה, לקשט בפרי ו/או אגוזים. ניתן להמיר את האוכמניות בחמוציות או כל פרי או אגוז אחר אהוב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0