המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את האגוזים והשקדים.
שמים בסיר את הדבש, הסוכר והתמרים ומבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים.
מסירים מהאש ומשהים במקרר למשך 60 דקות.
משמנים משטח עבודה, צרים מהעיסה שני גלילות בקוטר 3 ס"מ. מגלגלים כל גלילה בקוקוס או בשומשום, עוטפים בנייר פרגמנט ומשהים במקפיא כ-60 דקות.
פורסים את הגלילות לפרוסות, עורכים על צלחת הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0