המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטחון קרפיון, בורי ומרלוזה ביחד ולהעביר לקערה.
להוסיף סוכר, ביצים, מי סודה, מלח, פלפל וקמח מצה.
לערבב ביחד ולהניח 30 דקות במקרר.
לשים בסיר רחב מים עד גובה 1/4 מהסיר, צרור פטרוזיליה קשורה עם חוט, פלפל שחור שלם, 4 כפות סוכר, מלח, בצל, גזרים וראש של דג (אפשר גם לשים את העצמות) ולהביא לרתיחה.
להוציא את ראש הדג, הפטרוזיליה, הבצל והגזר ולהניח בצד.
ליצור קציצות מתערובת הדג ולהניח במים הרותחים.
לבשל על אש קטנה 90 דקות, בלי לגעת.
לכבות את האש ולהניח בצד לקירור במשך 40 דקות.
לנער את הסיר, כדי שהקציצות לא ידבקו.
להוציא מהסיר, לסדר במגש ולהניח על כל אחד פרוסת גזר מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0