המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים היטב את הדג עם הביצים הקשות. לתערובת מוסיפים שתי ביצים, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים קצוצים ומערבבים את הבלילה היטב.
לאחר שמתקבלת עיסה אחידה מכינים קציצות בגודל של 8 ס"מ.
בסיר מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הציר. מוסיפים לציר את הקציצות בעדינות וממשיכים לבשל 90 דקות על אש נמוכה.
לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.
מגישים כל קציצה עם מעט מהג'ל שנוצר מהציר ופרוסת גזר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0