המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר קטן את הדבש (ניתן להמיר במייפל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הסוכר והחמאה. מבשלים עד שמתקבלת תערובת אחידה והסוכר נמס לגמרי. מוסיפים את הווניל ומסירים מהאש.
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים חוץ מהצימוקים והחמוציות. יוצקים מעל את תערובת הדבש ומערבבים שוב.
מרפדים את תבנית התנור בנייר אלומיניום ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות. מערבבים כל עשר דקות למניעת גושים ולאפייה אחידה.
מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הפירות היבשים. מצננים לגמרי, מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0