המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את שיבולת השועל עם האגוזים והזרעים.
בסיר קטן מחממים על להבה נמוכה את החמאה עם הסוכר, הדבש והמלח, ומערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי.
מסירים מהאש ומוסיפים את הקינמון והווניל. שופכים על שיבולת השועל והאגוזים ומערבבים היטב.
מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה או ברדיד אלומיניום ומפזרים את התערובת בשכבה אחידה.
קולים בחום של 150 מעלות עד שהתערובת מזהיבה, כ-40 דקות.
במשך הקלייה מערבבים פעם או פעמיים, כדי להבטיח קלייה אחידה.
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי. תוך כדי הצינון מערבבים מדי פעם ומפוררים גושים, כדי שהתערובת תישאר בתפזורת.
כשהתערובת קרה מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים. שומרים בקופסאות סגורות ומגישים עם חלב, מיץ תפוזים, יוגורט, שמנת, גלידה או פירות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0