המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה קמח, קורנפלור ותבלינים.
מעבירים לקערה נוספת 1/3 כוס קמח ומוסיפים לה 2 ביצים. טורפים עד לקבלת בלילה חלקה.
מחממים שמן בסיר עמוק.
טובלים את פרוסות הסלמון בקערת הקמח, מעבירים לקערה עם הבלילה ומחזירים לקמח.
מכניסים את פרוסות הדג לסיר השמן ל-3-4 דקות עד הזהבה, מוציאים ומעבירים לרשת.
אם רוצים אקסטרה קריספיות מחזירים לטיגון נוסף לאחר הקירור.
טובלים בנדיבות ברוטבי דיפ אנד ספרד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0