המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים על השיש 6 ניירות כסף בצורה מרובעת. על כל נייר כסף מניחים דג כשהעור כלפי מטה (מופשר ולאחר שטיפה לפי ההוראות על האריזה).
מכינים תערובת בתוך קערה: 6 כפות שום כתוש, 6 כפות שמן זית, 6 כפות לימון סחוט ושופכים על כל דג מהרוטב.
מניחים על כל דג פרוסות לימון ופרוסות עגבנייה. מפלפלים וממליחים מעט, מפזרים פפריקה ומפזרים קצת פטרוזיליה.
סוגרים את נייר הכסף, מניחים את כל הדגים בתבנית, מכניסים לתנור ואופים ב-180 מעלות למשך כ-20 דקות. מוציאים כשהדג מוכן ומלא בנוזלים. בתיאבון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1