המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הדג. ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים אותן בשמן חם (לא רותח).
מנמיכים את האש. מוסיפים את הפפריקה, הפלפלצ'ומה ואת רסק העגבניות.
בוחשים במהירות במשך מספר שניות. מוסיפים רבע כוס מים. מגבירים את האש ומערבבים ללא הפסקה למשך חצי דקה. מוסיפים עוד רבע כוס מים וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב קל.
מוסיפים מים עד שהרוטב מסמיך. מניחים את הדג כשהמים מכסים שלושת רבעי מהדג. מוסיפים כפית מלח, קימל טחון וכמון. מבשלים עוד שבע דקות על אש גבוהה.
סוחטים מעל מיץ מחצי לימון ומנמיכים את האש למשך שבע דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0