המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב לשים את החומוס שטוף ומסונן.
לסדר יפה את רצועות הפלפל, לפזר את שיני השום ואת הפלפל החריף ולהניח את הדג.
לתבל, להוסיף מים.
להרתיח, להנמיך את האש וולבשל כ-40 דק'.
בסוף הבישול להוסיף כוסברה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0