המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה
מזלפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג וטובלים את פילה הדג בבלילה
טובלים בפנקו ומכניסים לסיר עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה
מסננים
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0