המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים שמן (תירס או זית, לפי הטעם) למחבת כך שיגיע לעומק של סנטימטר אחד. מחממים.
בינתיים מניחים את הפילטים בשקית ניילון עבה וחזקה (לא שקית מרשרשת מהמרכול, כי היא עלולה להיקרע), מוסיפים את הקמח והכורכום, סוגרים ומנערים היטב כך שכל הפילטים יקומחו.
מוציאים מהשקית, מנערים כדי להיפטר מעודפי קמח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מכינים רוטב אחיד מכל חומרי הרוטב, מעבירים דגים לצלחות הגשה, יוצקים רוטב מעל ומקשטים בהרבה כוסברה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0