המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את הדגים במקרר, שוטפים במים ואם רוצים מושחים בחצאי לימון.
מקמחים את הדג היטב ומנערים.
מערבבים פירורי לחם עם מלח ופלפל שחור.
טובלים את פרוסות הדג בביצה ואחר כך בפירורי לחם המתובלים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים, עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0