המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב שוליים מרתיחים את המים עם השמן. כשהמים רותחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים. כשהמים רותחים שוב מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד שאין גושים.
לאחר מכן מוסיפים את הדג והירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
אחרי שהירקות התבשלו מעט, מוסיפים את הכוסברה מעל ומנמיכים את האש ומבשלים במשך 60 דקות על האש קטנה ביותר עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0