המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים במחבת או בסיר רחב את פרוסות הגזר ומעליהם מניחים את פרוסות תפוחי אדמה, גמבה אדומה חתוכה לרצועות ופלפלים חריפים.
מסדרים רצועות בינוניות של דג ומעל מפזרים שיני שום וכוסברה קצוצה.
מניחים בקערה גדולה את כל התבלינים, עגבניה מגורדת וחצי כוס שמן, מערבבים טוב ויוצקים את הרוטב על הדגים.
מבשלים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את המים בצידי הסיר (לא ישירות על הדג), מנמיכים את הלהבה ומבשלים 90 דקות על אש נמוכה.
מדי פעם פותחים את המכסה שיצאו האדים מהסיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0