המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקמחים את הדג, ומטגנים אותו בשמן משני הצדדים.
בתבנית אפייה מניחים את כל הפלפלים והשום, ומעל את פרוסות הדג.
בקערית שמים את כל התבלינים, מערבבים ויוצקים מעל הדג.
מכסים בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-30 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כ-7 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0