למרוח כל דג במלח ולשפוך עליו מעט מיץ לימון טרי, להשרות בקערה כ-30 דקות (זאת ע"מ לסלק את הריח הלא נעים שיש לדגים), לשטוף את הדגים היטב במים.
שלב 3
5 דקות
לערבב בקערה את כל מצרכי הציפוי-מרינדה : קמח, ביצים, מיונז, שום, חרדל, קטשופ, מלח, פלפל ופפריקה, ניתן להוסיף קמח אם המרקם דליל מדי. בשלב זה ניתן להשרות את הדגים במרינדה לכמה שעות במקרר ואז לטגן או לחלופין לטבול ומיד לטגן.
שלב 4
0 דקות
לחמם מחבת גדולה עם שמן בכמות שתכסה את תחתית המחבת ועוד קצת.
שלב 5
0 דקות
לטבול כל דג בציפוי-מרינדה ולטגן משני הצדדים, להפוך בעזרת מזלג.
שלב 6
5 דקות
לפני ההגשה הכינו את הרוטב: ערבבו בקערה 1/3 כוס שמן זית, 3/4 כוס מיץ לימון, 4 שיני שום כתושות וחצי כפית מלח. שפכו על כל דג מהרוטב ופזרו מעל הרבה פטרוזיליה (אפשר גם להמיר בשמיר קצוץ. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 1
מתוך
6
להפשיר את הדגים (אם הם קפואים).
שלב 2
מתוך
6
למרוח כל דג במלח ולשפוך עליו מעט מיץ לימון טרי, להשרות בקערה כ-30 דקות (זאת ע"מ לסלק את הריח הלא נעים שיש לדגים), לשטוף את הדגים היטב במים.
שלב 3
מתוך
6
לערבב בקערה את כל מצרכי הציפוי-מרינדה : קמח, ביצים, מיונז, שום, חרדל, קטשופ, מלח, פלפל ופפריקה, ניתן להוסיף קמח אם המרקם דליל מדי. בשלב זה ניתן להשרות את הדגים במרינדה לכמה שעות במקרר ואז לטגן או לחלופין לטבול ומיד לטגן.
שלב 4
מתוך
6
לחמם מחבת גדולה עם שמן בכמות שתכסה את תחתית המחבת ועוד קצת.
שלב 5
מתוך
6
לטבול כל דג בציפוי-מרינדה ולטגן משני הצדדים, להפוך בעזרת מזלג.
שלב 6
מתוך
6
לפני ההגשה הכינו את הרוטב: ערבבו בקערה 1/3 כוס שמן זית, 3/4 כוס מיץ לימון, 4 שיני שום כתושות וחצי כפית מלח. שפכו על כל דג מהרוטב ופזרו מעל הרבה פטרוזיליה (אפשר גם להמיר בשמיר קצוץ. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0