המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את נתחי הדג לרצועות ברוחב של 2-3 ס"מ, יוצקים את מיץ הלימון ומשהים כ- 20 דק'.
פטריות חותכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ.
בכלי מערבבים קמח, שום, מלח, פפריקה ופלפל.
מחממים שמן בכלי לטיגון עמוק, טובלים את רצועות הדג והפטריות בקמח המתובל, מטגנים 2-3 דקות
מוציאים בעזרת כף מחוררת, ומניחים על מגבות נייר לספיגת השמן.
מניחים על צלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0