המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים את דג הסלמון ושמים אותו על נייר אפיה ותבנית.
מורחים עליו שמן זית.
שמים עליו מלח גס ובצדדים קוביות של חמאה.
שמים את עלי הרוזמרין.
מכניסים לחצי שעה לתנור בחום גבוה.
מוציאים את הדג ומחכים חמש דקות עד שהוא יתקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0