המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את הדג במקרר.
מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.
מניחים את הדג על נייר כסף בתבנית, ומעליו מורחים בעזרת היד את כל החומרים בצורה שווה.
סוגרים את נייר הכסף היטב ואת השוליים מגלגלים.
אופים כ-25 דקות בתנור, מוציאים ומצננים.
לפני ההגשה פותחים את נייר הכסף מלמעלה ומכניסים לתנור להשחמה קלה: יש לשים לב שלא לייבש את הדג, לכן יש לצקת מהרוטב שנוצר על הדג לפני החימום הסופי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0