המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל חומרי הרוטב.
מסדרים בתבנית את כל הירקות החתוכים מסביב לדג. בתוכו אני מוסיפה גם רצועות בצל וגם גמבה, זה נותן טעם נפלא.
שופכים את הרוטב מעל כל הירקות והדג.
לאפייה מושלמת שאין כמוה אני ממש אוטמת עם נייר כסף את התבנית, ויוצא דג משהו משהו. הירקות נאפים בצורה מושלמת ובנוסף יש לך גם רוטב עם טעם מצוין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0