המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הדגים בקערה עם מים עם כ-2 כפות מלח לחצי שעה. לאחר שהדגים היו במים כחצי שעה שוטפים אותם ומניחים בצד.
לוקחים סיר רחב נמוך שמתאים ל-6 מנות ומטגנים את הפלפלים האדומים, הפלפלים החריפים, השום והרסק ואז מוסיפים את הדגים.
שמים בקערה את השמן, הפפריקה והמלח, מערבבים ושופכים על הדגים. לאחר מכן שמים את הכוסברה וממלאים מים עד לכיסוי הדגים.
מבשלים על על אש קטנה עד שהמים רותחים והדג מחליף את צבעו ללבן. מנערים קצת מצד לצד ולאחר כ-20 דקות מכבים את האש ומכסים את הסיר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0