המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הדגים לרצועות ברוחב של 3 ס"מ.
משרים את רצועות הדג בקערה רחבה, ובה מיץ לימון ומלח גס למשך כ-30 דקות.
מנערים את הדג בלי לשטוף. מקמחים היטב משני הצדדים ומכניסים למקרר למשך כ-15 דקות.
הכנת הרוטב: מערבבים בקערה את רכיבי רוטב השרמולה (פפריקה, כמון, מלח, פלפל שאטה, שום ומיץ לימון) עד שמסמיך ורכיביו מתאחדים (לא מבשלים את הרוטב, הוא מוגש קר).
מחממים את השמן היטב במחבת רחבה. מטגנים את רצועות הדג טיגון חצי עמוק, כך שהנתחים מקבלים גוון אדום. באופן זה, הדגים ישמרו על פריכות גם לאחר יציקת הרוטב.
מסדרים את רצועות הדגים על צלחת הגשה, ויוצקים מעליהן את רוטב השרמולה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0