המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בתחתית סיר רחב להניח את גבעולי הכוסברה החתוכים, פלפלים מיובשים, גרגירי חומוס, חתיכות גזר ושום פרוס.
לסדר את פילה הדג ולהוסיף מלח לפי הטעם.
לפזר על הדג את יתרת השום הפרוס ואת הכוסברה הקצוצה.
לערבב בקערית את הפפריקה המתוקה והחריפה עם השמן ולפזר באופן שווה מעל הכל.
להוסיף מים עד כדי כיסוי הדג, לכסות את הסיר, ולבשל על להבה גדולה עד לרתיחה.
כשהסיר מבעבע להוריד את המכסה ולבשל עד להסמכה של הרוטב.
מדי פעם בעזרת כף להרטיב את הדג, כדי לשמור על צבעו האדום והיפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0