המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הדגים עם קמח, לאחר שהדג חום - מוציאים מהאש.
מוסיפים בסיר שמן ושום, ומטגנים אותו עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים טחינה גולמית, מים לדילול טוב, רבע כוס לימון, מלח, פלפל שחור, ומערבבים טוב.
כשזה מבעבע מוסיפים את הדגים 10 דק' לבישול, ומכבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0