המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הטורט: מקציפים חמאה, 50 גר´ סוכר ותמצית וניל עד קבלת קצף אוורירי.
מוסיפים את החלמונים אחד אחד וממשיכים בהקצפה.
מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר עד קבלת קצף יציב מאוד.
מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת החמאה ולבסוף מוסיפים את המלח ואת הקמח.
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה, יוצרים בעזרת עיפרון 5 עיגולים זהים בגודלם, מורחים כל עיגול בשכבה דקה של בלילה ואופים בחום של 170 מעלות במשך 10 דקות.
הכנת הגנאש: מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד.
מערבבים היטב ומניחים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר.
הכנת ציפוי העוגה: מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.
מערבבים עד קבלת נוזל שוקולדי סמיך.
הרכבת הדובוש: כאשר תערובת הגנאש קרה לגמרי מתחילים בהרכבת העוגה. מניחים עלה ראשון של טורט.
מורחים בתערובת הגנאש מעליה מניחים את העלה הבא ושוב מורחים בגנאש וכך ממשיכים עד לסיום.
חותכים רצועות בעובי ואורך שווה של העוגה ויוצקים מעליהן את ציפוי השוקולד.
מקררים וחותכים למנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0