המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת מיקסר מוסיפים ביצים, סוכר, מחמאה, מים וקורט מלח. לערבל הכל.
לערבב את הקמח עם השמרים ולהוסיף בהדרגה, להתחיל עם 3 כוסות קמח, להמשיך לערבל ולהוסיף קמח עד קבלת בצק רך ונעים.
להתפיח את הבצק שעה.
מרדדים לעובי 2 ס"מ, קורצים עיגולים בעזרת קערית או כוס גדולה ובתוך העיגול קורצים עוד עיגול כגודל פקק של בקבוק או קצת יותר גדול.
מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
מחממים שמן עמוק בסיר רחב ומטגנים משני הצדדים.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים שמן ומערבבים.
מברישים את הדונאטס בשוקולד(אפשר אבקת סוכר במקום שוקולד). בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0