המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות במים רותחים עם מלח. מסננים ושוטפים במים קרים לצינון.
מערבבים את האטריות עם יתר החומרים (חוץ מהשמן).
מחממים את השמן במחבת בעלת שוליים גבוהים. יוצקים פנימה את התערובת ומכסים. מבשלים כך 60 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד ששולי הקוגל נפרדים מהדפנות.
מסירים את המכסה ומכסים את המחבת בצלחת שטוחה. הופכים (זהירות! עודפי שמן עלולים להינתז על הזרוע). מחליקים את הקוגל בחזרה למחבת עם הצד המטוגן כלפי מעלה.
מבשלים עוד 40 דקות ללא מכסה. מגישים חם, בטמפרטורת החדר או קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0