המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים כוס וחצי של מים בסיר עמוק וצר. מוסיפים את הפתיתים, כ-10 דקות בישול.
יוצקים את החלב ומביאים לרתיחה, הפתיתים יתכסו לחלוטין בחלב (לא להיבהל).
מנמיכים את האש ומוסיפים את גרידת התפוז, תמצית וניל, קינמון וסוכר לפי הטעם. מערבבים כל שתי דקות (רק כדי שלא יידבק לתחתית), ונותנים לפתיתים לספוג את החלב. לקראת סוף הבישול, מומלץ להגביר את סבבי הערבוב.
להוריד מאש כשהפתיתים ספחו את מרבית הנוזלים והגיעו למרקם דייסתי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0