המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן ועמוק שמים חלב ואבקת סוכר ומחממים. כשהחלב מגיע לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הקוסקוס, תוך כדי ערבוב עד לספיגת רוב החלב.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מגישים בקערית עם קינמון וקוקוס קלוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0